Les urnes com a objecte artístic

Les urnes com a objecte artístic

Sempre m’han apassionat els objectes arqueològics i a vegades et trobes amb peces que et trasmeten quelcom especial. Les urnes funeràries són d’aquells objectes que m’atrauen més, pel seu caràcter misteriós, la seva utilitat i per la sobrietat que normalment tenen.

Aquestes urnes de pedra calcària són del sur de Filipines, àrea de Lebak, provincia de Sultan Kudarat, illa de Mindanao. Cultura austronesia animista, de l’any 500 a C. i el secle X. [Exposició a Museu de Cultures del Mon. Barcelona]

Quan les vaig veure em varen recordar la meva urna del Bosc Cremat per la seva sencillesa i el seu caràcter sagrat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *