Cent peus, mil passos

Cent peus, mil passos

cent peus mil passos logo

«El projecte Cent peus, mil passos vol ser un exemple d’art col·laboratiu recollint les aportacions creatives individuals i coordinar-les per obtenir una obra artística col·lectiva. Les aportacions de tots enriquiran el resultat final, fent que s’assoleixin una sèrie d’objectius als quals no hauríem arribat per separat. Convertint l’art en quelcom públic i social.

L’eix vertebrador d’aquest projecte és la idea del creixement integral de l’individu, per això utilitzem el concepte del caminar com a metàfora del nostre avançar per la vida. La sabata serà l’objecte escollit per simbolitzar l’empremta que deixa cadascú en el món en cada un dels passos que fem.

Som pensament i acció, individualitat i col·lectiu. El moment present com tots els presents són principis, cruïlles i finals. Ara és un bon moment, un nou moment per expressar-ho.

Amb Cent peus, mil passos, ho volem fer a partir d’una acció elemental i significativa com és caminar, agafant un dels seus possibles símbols: la sabata.

Per què caminar?

Caminar és senzill, es el gest més humà, va directament a allò essencial (eliminar coses supèrflues és la primera regla del caminant), mou el cos i la ment. No existeix res més alternatiu a la manera actual de pensar que caminar. Caminar és una modalitat de pensament, és un pensament pràctic. Caminar, moure els peus, significa una revolució vers un mateix i el propi món.»

https://www.facebook.com/centpeus.milpassos

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *