La Vinya dels Artistes 05

«Enmarcant el somni: diàleg»

Obra d’ Assumpció Mateu a La Vinya dels Artistes 05

El Celler

Mas Blanch i Jové, La Pobla de Cérvoles
«Nuestro amigo Guinovart imagino una sala de exposiciones al aire libre que fusionara tierra, arte y vino.»  Famila Jové-Balasch.

El projecte que va iniciar la família Jové-Balasch amb tanta il·lusió representa per a mi la realització d’un desig ja que, com a artista amant de la natura, em permet lligar l’art amb l’entorn de la Pobla de Cérvoles.

És d’agrair sobretot la seva gestió respectuosa. El procés de creació de l’obra Emmarcant el somni: diàleg per la Vinya dels Artistes ha suposat un veritable goig alhora que un interessant repte artístic. El repte principal, sens dubte, ha estat formar part d’aquest paisatge tan potent respectant el seu caràcter poètic. I, d’altra banda, poder compartir aquest espai amb obres de la qualitat artística dels altres creadors que hi han participat. A. Mateu

La Vinya dels Artistes

L’obra «Enmarcant el somni»

El respecte al paisatge és per mi fonamental, i sobretot quan es tracta d’un indret natural tant potent i preciós.
L’obra “Emmarcant el somni: diàleg” es composa de dos elements que s’integren plenament en aquest entorn.
A través de la mirada, n’he escollit un fragment on destaca una alzinera. Aquí he incorporat una peça que li afegeix un caràcter poètic i simbòlic alhora,  donant al conjunt un caracter humà i cultural al paisatge que s’emmarca.

Inauguració