‘La ferida lluminosa’ Espai Betulia. Badalona

‘La ferida lluminosa’ Espai Betulia. Badalona

29_11_2012 . 09_02_2013
ESPAI BETÚLIA
C/ Enric Borràs, 43-47
08912 Badalona

Dilluns de 16 a 20,30 h
De dimarts a divendres
d’11 a 14 h i de 16 a 20,30 h
Dissabte de 10 a 14 h

Amb un títol de clara inspiració sagarriana, un grup d’artistes autoanomenat La ferida lluminosa, s.l. (els artistes plàstics Rufino Mesa, Adelaida Murillo, Dolors Puigdemont, Assumpció Mateu, Rosa Cortés i les escriptores Glòria Bosch i Teresa Costa-Gramunt) ens proposen d’acompanyar-los en una particular experiència creativa.
Si bé l’obra es presenta en grup, no parteix inicialment d’un projecte conjunt, sinó d’una colla de creadors que, havent realitzat el seu treball de manera individual i seguint el seu propi fil d’evolució artística, en un moment donat, i en un intercanvi nodridor entre ells, troben punts de connexió en l’evolució d’aquest treball: es produeix la confluència que permet compartir l’experiència. Tots arriben a la conclusió que els canvis estètics que s’han produït en la seva evolució interna són producte d’un sotrac anímic que, més que superat, ha estat incorporat com a company de viatge en les trajectòries de cadascú.
Les paraules “ferida” i “lluminosa” componen una figura poètica que lliga conceptes aparentment contraris, però que junts esdevenen complementaris.
En la imatge més o menys explícita d’una ferida-obertura sembla lògic trobar punts de contacte entre l’artista i l’espectador. Així s’enceta el diàleg i, perquè no dir-ho, es crea entre ells un llaç de comunió.
Teresa Costa-Gramunt

10_12_2012 • 19 h Visita comentada a l’exposició amb alguns dels artistes.
16_01_2013 • 19 h Taula Rodona • Dreceres creatives amb Teresa Costa-Gramunt, Assumpció Mateu, Rufino Mesa i Dolors Puigdemont • Presenta i modera Mercè Collell.
08_02_2013 • 20 h Recital • Antoni Subirana canta Josep Maria de Sagarra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *