Exposició col.lectiva a Aquafortis, Barcelona

Exposició col.lectiva a Aquafortis, Barcelona

La Galeria d’Art i Taller de Gravat Aqua Fortis té el plaer d’invitar-vos a una nova exposició: “Calm-Art”.

aquafortis logo web
Sota aquest nom hem agrupat una selecció de quinze artistes que mantenen una unitat sensorial en els seus continguts o, tot i que els plantejaments conceptuals i tècnics poden ser diferenciats, tenen uns resultats sensitius similars en l’espectador.
En un moment en què els moviments estilístics ja no es basen tan sols en diferenciacions tècniques o de procediments sinó també en concepcions d’una mateixa manera de veure el destí, el missatge o el plaer en la realització o contemplació de l’obra, nosaltres hem volgut rescatar de la seva trajectòria un  grapat d’artistes que, des de fa temps, lluiten per a donar un contingut més enllà de la novetat, de la tècnica o de l’espectacle cultural, i ens hem proposat agrupar-los per tal que el conjunt de la seva obra ens emocioni i ens dugui a un món dels sentits, de la poesia  o de la sensualitat. És per això que ho denominem “Calm-Art” o art assossegat, de la calma, de la relaxació o de la contemplació.
Alguns d’ells, juntament amb altres artistes de l’estat i europeus,  ja s’havien agrupat al 1996 amb el nom de “Abstracció Intimista de l’Espai», en ocasió de la realització de diferents exposicions. La seva continuïtat en el temps els ha fet mereixedors, als nostres ulls, de la seva presència en aquesta mostra; pensem que si el públic es deixa portar pels seus sentits, també agrairà aquesta exposició i aquest moviment.
 
L’exposició s’inaugurarà el proper dijous dia 28 d’abril, a les 7 de la tarda, i romandrà oberta fins al 3 de juny.
Horari: Tardes de 5’30h a 8h, de dimarts a dijous, i divendres matí d’11h a 2h, i a hores convingudes.

Adelaida Murillo, Agnès Rodon, Anna Valls, Assumpció Mateu, Bruix.net, Chancho, Dolors Puigdemont, Esther Porta, Ingrid García-Moya,Joan Escudé, Laura Roca, Luisa Almunia, Matilde Vela, Neus Aller, Uwe Gest

calmArt

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *